IMG_0059 stamp

Wat een gave opdracht! Een serie story stones over Matuwi, het natuurkind dat op zoek is naar vriendjes.Voor een organisatie voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Utrecht heb ik de rode draad voor twee weken zomerkamp mogen visualiseren met story stones. Het Fantaziehuis in Utrecht is voor kinderen een inspirerende en creatieve plek om hun tijd door te brengen tot ze weer met paps en mams mee naar huis kunnen.
Deze zomer organiseren zij twee weken zomerkamp waar kids tussen de 4 en 7 jaar oud de dag kunnen doorbrengen. Tijdens die dagen doen ze allerlei creatieve, inspirerende en uitdagende activiteiten die kinderen niet zo snel thuis doen (een modderschilderij maken waar je met je voeten doorheen kunt banjeren, een grote boom totempaal versieren met in elkaar getimmerde knutsels en tsja.. fikkie stoken!). Al deze activiteiten worden aangedragen door Matuwi, een mysterieus kind dat vriendjes wil worden met de kinderen van het zomerkamp. Dit kind laat zich niet zien en kan zich niet via taal uitdrukken, dus.. ze gebruikt story stones! (lucky me 😉 )
Elke boodschap en/of activiteit wordt verteld via een afbeelding op een mooie steen. Hier onder zie je een indruk van de stenen die ik heb gemaakt voor dit kamp.

 

En.. Wat vind je er van? Word je er net zo vrolijk van als ik?

Lieve groet,
Jodie

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *